Mededeling bestuur:

29 september 2020

Het aantal besmett­ingen en ziekenhuisopnames neemt snel toe.

Maandag 29 september na de corona-persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge heeft het bestuur besloten dat onze kantine gesloten blijft tot 24 oktober.

Op het tuincomplex gelden natuurlijk nog steeds de regels waar wij ons aan moeten houden, dus als u verkouden of ziek ben blijf thuis.

8 september 2020

Pompoen, courgette en zonnebloemwedstrijd.

De jaarlijkse pompoen, courgette en zonnebloemwedstrijd op zaterdag 3 oktober 2020 gaat helaas niet door vanwege coronavirus en regels RIVM.

Wijnproeverij 

Zondag 15 november 2020 zou er een wijnproeverij georganiseerd worden, die gaat helaas ook niet door vanwege coronavirus en regels RIVM

18 juli 2020

Zoals u allen waarschijnlijk al weet is e.e.a. gestolen op ons complex.

Het bestuur heeft gezien en gehoord dat er o.a. geld is gestolen en bij diverse tuinen zijn de blokhutten opengebroken.

De voorzitter heeft contact met de politie gehad over dit voorval.

Wat het bestuur wederom is op gevallen dat regelmatig het hek open staat zonder dat er een auto op de parkeerplaats staat, vooral bij zonsondergang is dit vragen om problemen.

U wordt wederom gevraagd om serieus om te gaan met het sluiten van het hek zodra er geen auto aanwezig is op het parkeerterrein.

Het bestuur


Mededeling Secretaris:

2 juni 2020

Afspraken corona

Zoals u allen weet zitten we midden in een corona crisis, wat betekend dat voor ons allemaal.

Naar aanleiding van actuele persconferentie vanuit het ministerie, heb ik voor jullie op het publicatiebord en in ons clubblad een update gedaan.

Nieuwe leden

We begroeten en verwelkomen 2 nieuwe leden:

  • Familie A. Brondsema op tuin 20
  • Familie R. Jansen op tuin 27.

Toiletvoorziening kantine

Het is opgevallen dat het licht vaak blijft branden in de toiletten, dat is niet de bedoeling. Graag om denken om onnodig energieverspilling te voorkomen.

Klachten

Het bestuur ontvang regelmatig klachten, dat men ongewenst door de tuinen van anderen lopen. Dat is natuurlijk verboden en de vraag is of iedereen daarop wil letten.

Werkzaamheden

Bij de verplichte werkzaamheden zijn veel mensen niet op komen dagen, wij als bestuur begrijpen dat sommige leden geen risico willen lopen, maar een mail of telefoontje naar Piet Schot is natuurlijk wel op zijn plaats.

Voor de rest wens ik jullie een veilig tuin seizoen toe.

 

Martin de Leeuw


Mededelingen bestuur

23-10-2019: Een ieder mag alleen met toestemming van het bestuur tuinafval in de big bags deponeren.