Activiteiten agenda 2019

Activiteiten in onze kantine de “Kom Kom Er Inn” of op het complex.

Darten

We spelen het darten om de veertien dagen op de vrijdag avond waarbij de darters vanaf 19.30 zich verzamelen in de club kantine, waar de koffie dan klaar staat. De meeste darters zijn man en een paar vrouwen erbij zou het geheel zeker opfleuren. De gezelligheid staat voorop, en er wordt gedurende de avond gezorgd voor het natje en het droogje. De kosten per deelnemende avond zijn 1 euro p.p. waarvan 50 eurocent naar de vereniging gaat voor de elektra en de koffiekosten, van de andere 50 eurocent koop ik voor de avond versnaperingen. Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen, kom eens een avond langs en proef de sfeer van ons darten.

Voor meer informatie mailen naar fraba@quicknet.nl

Klaverjassen

Klaverjassen op de zaterdagmiddag

Eén keer in de veertien dagen houden we op de zaterdagmiddag klaverjassen, om 13.30 uur in het clubhuis “Kom-Kom-Er-Inn”

Iedereen is welkom.

Er wordt Amsterdams gespeeld. Kosten € 2,50 voor de middag.

Wat krijgt u voor deze € 2,50? Koffie en een snack onder het klaverjassen en er worden prijzen van gekocht en u heeft ook nog eens een gezellige middag.

Het is geen COMPETITIEKLAVERJASSEN, maar voor de gezelligheid.

Voor meer informatie kun je terecht bij:

Sonja en Ton

Klaverjassen in de winter

Om de 2 weken wordt op de woensdagavonden gespeeld. Speelstijl Amsterdams. Per avond wordt er d.m.v. het pakken van een tafelnummer gespeeld  met iedere x verschillende  mede-tegenstanders. Het is in competitie stijl en gaat over 14 speelavonden. De 3 slechtste resultaten worden niet geteld. Het is geheel vrijblijvend  om deel te nemen. Elke speelronde worden er dag prijsjes naar gelang het resultaat uitgereikt.

We starten dit jaar op 25 september om 19.30 uur. Op 15 april 2020 is de slotavond gepland met de bekendmaking  van de eindresultaten. De start avond is voor de fun.Lokatie  ons clubhuis  De Komkommer Inn. Mocht u geïnteresseerd zijn  geworden kom gerust  langs of bel 06 10431196.

Truus en Roel  Abbenhues.

Diverse lezingen

Volgende lezing gaat over onze weide vogels. Datum en inschrijving volgt nog.

Zaterdag 27 april Koningsdag

zaterdag 11 mei geranium- en plantjesmarkt

Geranium- en plantjesmarkt

Zaterdag 11 mei a.s. wordt weer de jaarlijkse geranium- en plantjesmarkt gehouden op ons tuincomplex, dus sla uw slag voor alles wat groeit en bloeit!!!

U bent van harte welkom 10.00 uur tot 15.00 uur.

Wat is er zoal te koop?

Hanggeraniums

Geraniums

Franse geraniums

Fuchia’s

Hangfuchsia’s

Spaanse margrieten

Eenjarige plantjes

Vanzelfsprekend wordt er een loterij gehouden en is er weer lekkere appeltaart in de kantine te koop, voor heerlijke hamburgers of kroketten kunt u buiten terecht.

BBQ op 6 juli

ATV Ooghduyne organiseert voor alle leden en donateurs een gezellige barbecue op zaterdag 6 juli 2019 van 18.00 – 22.00 uur.

Indien gewenst bieden wij u ook een vegetarisch BBQ-pakket aan! U kunt dit aangeven op de antwoordstrook dat reeds in de brievenbus ontvangen is.

Deelnemen kost 10 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar 5 euro. Drankjes kunt u betalen met het bekende rode muntje.

Opgeven, kan uitsluitend via contante betaling en inlevering antwoordstrook tot uiterlijk 29 juni 2019.

Activiteiten commissie

Zaterdag 5 oktober pompoen/courgette/zonnebloem wedstrijd

ATV Ooghdyune wijnproeverij 2019

Wijn proeven onder leiding van Jan Kunst op 17 november, opgeven vanaf 2 november. Jan Kunst zal u weer meenemen op een wereldwijn-ontdekkingstocht!

U proeft diverse wijnen uit o.a. Argentinië, Spanje, Frankrijk, Zuid Afrika, Italië, Australië, Chili, Californië, uiteraard vergezeld van bijpassende hapjes en geraleerd met interessante wijnweetjes……

Kosten €12,50 per persoon

Inschrijven, uitsluitend tegen inlevering van de antwoordstrook en contante betaling, bij de barmedewerkers vanaf zaterdag 2 november 2019.

VOL=VOL